Nina Marx Jensen den 29-06-2015
    Information om skolebuskørsel i skoleåret 2015/2016.
    Vedhæftet er en oversigt over kommende ruter i den kollektive trafik til skoleåret 2015/2016 – fordelt på skoler.

Ruterne kan også findes på NT’s hjemmeside www.nordjyllandstrafikselskab.dk
    Eleverne kan finde ruten mellem hjem og skole på www.rejseplanen.dk
    Der er mulighed for måling af afstand mellem hjem og skole på: http://www.hjoerring.dk/Borger/Skole-og-Uddannelse-/Til-og-fra-folkeskole-.aspx Her findes også oplysninger om Hjørring Kommunes serviceniveau for skolekørsel.

Vi skal gøre opmærksom på, at der kan ske ændringer i ruteplanerne helt indtil skolestart, og opfordrer Jer derfor til at tjekke ruteplanerne umiddelbart før skolestart den 10. august 2015.

NT har fået nyt bestillingssystem til skolebuskort. Det har desværre ikke været muligt for NT at levere de nye buskort før sommerferien i år. De nye buskort bliver udleveret til de kørselsberettigede elever hurtigst muligt efter skolestart.

De kørselsberettigede elever kan køre med bussen uden fremvisning af buskort de første dage i det nye skoleår. Eleverne skal sige til chaufføren ”Mit skolekort er på vej”.
    Chauffører og kontrollører er orienteret herom.

Har du spørgsmål i forbindelse med skolekørslen, kan du kontakte administrationen i Børne- og Undervisningsforvaltningen på NT-elevskema@hjoerring.dk eller ringe til Doris Jytte Thomsen på 72 33 37 14.