Nina Marx Jensen den 21-05-2015

Kære forældre.

Fra d. 10. august introducerer vi en helt ny bus- og køreplan for den kollektive trafik i hele Hjørring Kommune. Vi er naturligvis klar over, at klassedannelserne i Hjørring by først er på plads omkring d. 1. juni, og at I som forældre derfor fortsat afventer en del informationer om det kommende skoleår 2015/16.

Alligevel vil vi gerne med dette brev forberede Jer på, at der vil komme ændringer i skolekørslen, i forbindelse med den helt nye kollektive trafikplan. Det er især de elever, der tidligere har benyttet den lukkede skolebuskørsel til og fra skole, der vil opleve ændringer.

Ændringer:

- I den nye køreplan er der ingen busser, kun for skolebørn. De nye ruter er for alle.

- Der kommer nye ruter.

- Og der kommer også en ny køreplan.

Og så forresten – så skifter bybusserne i Hjørring by farve fra gul til grå!

Den endelige rute- og køreplan er fortsat på tegnebrættet, da den vil blive planlagt efter ringetiderne kl. ca. 14.00 og kl. ca. 15.30 på de enkelte skoler og den endelige klassedannelse. De nuværende regler for folkeskoleelever, der kan få gratis buskort vil fortsat være gældende.

I løbet af juni og inden sommerferien sender vi Jer mere konkret information om den endelige rute- og køreplan. Når den nye plan træder i kraft, vil www.rejseplanen.dk naturligvis være opdateret med ændringerne.

Børne- og Undervisningsforvaltningen

• 29-05-2015